Kuvaus
- Sisältää runsaasti L+-maitohappoa
- Laktoositon
- Valmis juoma on kaloriton
Molkosanissa on runsaasti L+-maitohappoa. Verrattuna muihin, arvostettuihin maitohappoisiin elintarvikkeisiin Molkosanin L+-pitoisuus on omaa luokkaansa. Esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna se on kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5-kertainen!
Valmistus alppimaidosta
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien onnellisten lehmien maidosta. Luonnonvaraisten niittyjen rikas kasvillisuus antaa oman arvokkaan lisänsä alppimaitoon.
Valmistuksessa maidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellävaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessivaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan.
Laktoositon, valmis juoma on kaloriton.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.